APCK is op zoek naar medewerkers voor de Fly-in

Zoals elk jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons kunnen helpen om van de APCK Fly-in dit jaar opnieuw een enorm succesvol event te maken.

Ben je vrij tijdens de Fly-in en wens je mee te bouwen aan het succes van dit event, geef jezelf dan op als medewerker. Het zijn niet alleen de fantastische toestellen die we dit jaar verwachten die zorgen voor het succes maar vooral de medewerkers die dit allemaal mogelijk maken. Er zijn allerlei functies en taken die nog moeten worden ingevuld. Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten wanneer je vrij bent en bij welke taken je kan helpen.

Waarom meewerken?

  • Je werkt mee aan een groot & mooi evenement
  • Je leert veel mensen kennen en komt terecht in een leuke groep
  • Meewerken is heel gezellig & fijn
  • Wij zorgen dat je niets tekort komt
Over u
Wanneer bent u beschikbaar?

Meerdere keuzes mogelijk - Alles selecterenWelke taak zou u op zich willen nemen?

Ik heb reeds een taak

Meerdere keuzes mogelijk. Er wordt rekening gehouden met uw voorkeuren, afhankelijk van bezetting. Indien u geen voorkeur heeft kan u dit leeg laten.

Inschrijven voor BBQ

Op zaterdagavond kan u genieten van een heerlijke barbecue. Medewerkers kunnen inschrijven voor €25. Indien u wenst kan u ook familie of vrienden (niet medewerkers) inschrijven aan het tarief van €25 (leden & familie tot 2de rang) of €30 (andere).
Wanneer u familie/vrienden medewerkers zijn en willen genieten van het verlaagd. tarief moeten zij zichzelf inschrijven als medewerker!Ik wens familie/vrienden (niet medewerkers) extra in te schrijven (exclusief uzelf):
Inschrijven voor Breugeltafel

Op zondagavond kan u genieten van een heerlijke breugeltafel. Medewerkers kunnen inschrijven voor €15. Indien u wenst kan u ook familie of vrienden (niet medewerkers) inschrijven aan het tarief van €15 (leden & familie tot 2de rang) of €20 (andere).Ik wens familie/vrienden (niet medewerkers) extra in te schrijven (exclusief uzelf):